Pages

perjantai 16. tammikuuta 2015

Talvitreenit

Lumesta on vaikea ottaa kuva. Lähinnä siitä, minkä verran lunta on parkkipaikalla ja muutenkin pihalla. Ei voi oikein kehuskella ennen ja jälkeen -kuvilla kun rehkii itsensä henkihieveriin lumitöissä.

Hyvää treeniä, lumityöt, varsinkin tänään kun lumi oli todella raskasta. Välillä hinguin ja vinguin ja painoin kuin kunnon punttitreeniä - veren maku suussa ja hoin itselleni jaksaa jaksaa.... Tuli mieleen tuosta jaksaa jaksaa stand up -koomikko Sami Hedbergin juttu kuntosalista. Vaikkei se mitenkään tähän tilanteeseen liitykään. Paitsi että v***u ei välttämättä jaksa.

Vetäisin sitten tuommoiset vähän vaille kahden tunnin treenit ja kolasin koko taloyhtiön pihan. Jepjep. Eiks vois muuttaa tätä eka - vika -sanontaa, vaikka eka kolal vika kolal. Kiva saada kunnon treeni, mutta toisaalta, pakkoko sitä lunta on mättää koko ajan lisää. Jos joku sanoo mulle jotain kivaa lumesta ja talvesta ja antaa tulla lunta vaan tarjoan hälle palkinnoksi kommentistaan taloyhtiömme lopputalven lumityöt. Olkoot hyvä ja nauttikoot tuosta jatkuvasta lumentulosta. Minä en. Oi, kevät, oih, kesä, tulkaa jo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti