Pages

torstai 26. maaliskuuta 2015

Teapigs-teepussit saapuivat vauhdilla!

Aloitin helmikuun lopussa terveellisemmän elämän - vatsa reistasi, olo oli kovin aikaansaamaton ja uupunut, närästi, päätä särki... Jätin kahvin juonnin (ja kärsin kauheat vieroitusoireet), lisäsin rutkalti kasvisten käyttöä (verrattuna aiempaan hyvinkin vähäiseen) ja muutenkin jätin jotain pois (sokeri, pasta, peruna suurissa määrin) ja lisäsin jotain (rahka, luonnonjogurtti, marjat, kasvisruoat). Olo on keventynyt niin korvien välissä kuin koko kropassakin. 

Nyt kahvin käyttöä radikaalisti vähennettyäni olen innostunut kokeilemaan erilaisia teelajeja ja -makuja. Irtoteet ovat tietysti parhaita, mutta teepussit käteviä. Joten kun törmäsin teejutuissa brittiläisen firman Teapigs-teepusseihin, halusin kokeilla niitä. Sitten löysin firman sivut ja kokeilupakkauksensa, johon saa valita 2 teepussin näytepaketteja 12 eri teelaadusta, piti heti laittaa tilaukseen. Toimitus oli aivan ällistyttävän nopea, Osku-kissakin tuossa ihmettelee, miten toissapäivänä Iso-Britanniasta tilattu paketti voi jo tänään olla tuossa pöydällä nököttämässä.


Paketissa oli Pick n' mix -kokeilupakkauksen laatikko sekä kolme ylimääräiseksi lahjaksi mukaan laitettua teepussia... ihanaa, 15 erilaista teelaatua kokeiltavaksi!

Teet ovat kauniisti pakattuja ja pakettien kuvat ja tekstit ovat hauskoja ja kivan näköisiä

Oli vaikea valita 26 teelaadusta kaksitoista... 

Ensimmäisenä kokeilin Teinin kanssa Chocolate & Mint -teetä... herkullista! Teepussissa on tosiaan aivan irtoteen kaltaista teetä, ei mitään hienojakoista jauhetta, ja makukin oli sen mukainen. Tein teen pieneen hiukka vaille puolen litran teekannuun, siihen riitti mainiosti yksi teepussi. Uskalsin kokeilla luettuani yhden teepussin riittävän mainiosti kahteen teekupilliseen. Kiva juttu, nyt voin tehdä sievään pikkuruiseen teekannuuni teetä, kun kokeilen makuja. Nuo pussit ovat kyllä kätevä juttu, irtotee on maistuvampaa kuin pussiteet, mutta esim. töihin mukaan on helpompi ottaa teepusseja.

Huomenna on sitten aamulla tiukka tilanne kun mietin mitä makua kokeilen aamuteeksi... Inkivääriä sisältävät kuulostavan aamuun sopivan piristävältä, joten ehkä joku niistä... Ehkä otan laatikosta yhden silmät kiinni? Hassua miten iloinen voi olla teepusseista. Jotenkin mieltä piristää kun on sievät pakkaukset ja hauskat tekstit ja muutenkin näyttää kivalta ja maistuu hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti