Pages

torstai 5. marraskuuta 2015

Hiljaisuutta, virkkausta ja viisublogia

Olen ollut kauhean laiska kirjoittamaan mitään. Yleensäkin olen ollut laiska pysähtymään mihinkään, mikä vaatii moista keskittymistä - kirjoittaminen, lukeminen...

Nyt iski sitten kevyt innostus blogin päivittämiseen, kun huomasin Virossa tapahtuvan tällä viikolla viisuasioita: oli viimeinen päivä jättää viisuihin tyrkyllä olevat kappaleet Eesti Laul -kisaan, ja tänään ilmoitettiin karsintaan valitut semifinalistit. Joten blogihiljaisuus katkesi, muttei tässä blogissa tällä kertaa. Joten ajattelin linkittää viisublogini tänne, pidän blogit erillään, koska Ring-a-ding-girl-blogi on täysin ja yksinomaan Euroviisuihin keskittynyt, selkeämpi näin.


Eli jos täällä ei ole mitään uutta, siellä saattaa olla, tai sitten ei missään. En ole kyllä ehtinytkään kirjoittaa, kun olen niin innoissani virkannut ja neulonut, mennyt illat siinä. Tein Molly Weasleyn kirjavia virkattuja hihoja muutaman viikon, ja Rose Tylerin Doomsday-jakson käsineet. Kaikenlaista sellaista. Nyt on valmiina Ravenclaw-pipo, kaulahuivi tekeillä. Hoksasin mainion jutun: En flunssan vuoksi kyennyt lukemaan pojille Harry Potteria, ajateltiin mukavana yhteisenä juttuna, että luen heille kirjat ensimmäisestä alkaen. Joskus aikoinaan luin ne iltasaduiksi, mutta pojat olivat pienempiä eivätkä muista enää. No, ääni meni multa, joten keksin äänikirjat. Nyt sitten ollaan tällä viikolla kuunneltu äänikirjaa (Vesa Vierikon lukema, mainio), ja tänään kun on jo pirteämpi olo kun flunssan kourista olen jo selviämässä, keksin ottaa kaulahuivineuleen mukaan poikien huoneeseen. Vahingossa kuunneltiinkin sitten pidempään kuin oli tarkoitus, no, pojat eivät valittaneet.

Kirjan kuuntelu on kyllä ollut suosikkijuttu pojilla - eilen Kaikista Nuorin sanoi iltapäivällä: "Mie en meinaa jaksaa oottaa iltaa, kun sitten vasta kuunnellaan Harry Potteria." Ja joka ilta pojat nurisevat, että ei vielä, kuunnellaan vielä vähän, kun sanon, että nyt on aika käydä nukkumaan. Mukavaa, kun meillä on nyt yhteinen juttu - Puolisolla ja pojilla on jalkapallo ja muut urheilujutut, mä hoidan sitten tän kulttuuripuolen.

Nyt pojat nukkuvat, töllötetään Rakkaan Puolison kanssa televisiota ja taidan käydä keittämässä iltateetä. Ennen kuin töpsähdän kanttuvei, lääkärin määräämä yskänlääke on kolmiolääke, ja tosiaan vippaa päässä ihan komeasti. Illaksi sitä määräsikin vain, ja auttaa kyllä yskään, joka on pitkään valvottanut mua kun yritän nukkua.

Mutta ehkä vähäsen vielä tuota kaulahuivia neulon....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti